Voorzieningen

Zwembad

Aan de overkant van de weg kunt u, als u langer dan 2 nachten bij ons logeert, gratis gebruik maken van een schitterend buitenzwembad. Zwemmen is voor iedereen een heerlijke ontspanning in het 60 meter bad met toezicht. De allerkleintjes kunnen zich vermaken in het kinderbadje en de speeltuin terwijl de ouders kunnen genieten op een terrasje of op de prachtige uitgestrekte ligweide. Meer informatie op de receptie.

Zwembad Zwembad Zwembad

Speeltuin / Binnen Speeltuin

In de speeltuin en speelzolder kunnen de kinderen naar hartelust ravotten.

Speeltuin Ontspanningsruimte

Taverne 't Soete Dal en frituur

Op de camping is een sfeervol restaurant met terras, waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje of een gezellige dans kunt wagen.

Restaurant

Boodschappen

Voor uw dagelijkse "versboodschappen" kunt u terecht in een ruime gesorteerde supermarkt in het centrum van Zutendaal +/- 1 km van uw camping.

Broodjesservice

Tijdens de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de maanden juli en augustus kan er alle dagen brood worden besteld. Informeer bij de receptie.

Sanitair

Gelegen midden op de camping met daarin de modernste voorzieningen. Douches, wasserette, afwasplaats, babywasruimte en gehandicaptentoilet zijn uitgerust met een praktisch sep-key systeem; een intelligente herlaadbare sleutel die je toegang geeft tot alle voorzieningen in het gebouw.

Sanitair Sanitair
Nieuws
Toerisme Vlaanderen ACSI CKVB Kempen en Maasland Hoge Kempen Toerisme Limburg Quality Holidays
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief kunt u hieronder uw emailadres invullen.

Inschrijven

Nieuws

Te Koop

Activiteiten