Activiteiten

Terug naar het overzicht

Wandelen

200 kilometer wandelpaden met wegwijzers zijn ter beschikking, waarvan u kunt starten vanaf onze Camping. Ook de langeafstandswandeling van Nationaal Park de Hoge Kempen passeert langs onze camping.

U kunt ook wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen via de toegangspoorten, er zijn 6 toegangspoorten waarvan één vertrekt in Zutendaal.
Toegangspoort de Lieteberg: http://www.lieteberg.be/

In de Lieteberg kun je bovendien terecht voor een verkwikkende tocht op het Blote Voetenpad. Voel met je zintuigen en je voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerde parcours van 2.5 km dat enkel toegankelijk is op blote voeten.

De toegangspoort Lietenberg heeft als thema De Microkosmos. Hier vindt je het bijen- en insectencentrum en het allereerste blotevoetenpad van Vlaanderen. Het bijen- en insectencentrum toont je de belangrijke relaties tussen mens en insect. Je leert waarom leven zonder insecten nagenoeg onmogelijk is. Het museum daagt je ook uit om de atletische eigenschappen van insecten te overtreffen.

 

Adres toegangspoort Lieteberg en het bijen- en insectencentrum: Zuurbroekstraat 16, 3690 Zutendaal

Nieuws
Toerisme Vlaanderen ACSI CKVB Kempen en Maasland Hoge Kempen Toerisme Limburg Quality Holidays

Nieuws

Te Koop

Activiteiten