Camping 't Soete Dal

Ingang

Camping 't Soete Dal is schitterend gelegen midden in een prachtig natuurgebied. De omgeving is bosrijk en heuvelachtig, dit is bijna nergens meer te vinden. Camping 't Soete Dal is een oase van rust, natuur en schoonheid.

Er is een waaier van mogelijkheden voor de bezoeker van deze Camping. Zo sluit de camping perfect aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen - Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes, zowel onverhard als verhard.

Voor ieder wat wils. De Camping is gelegen 8 kilometer van Horensbergdam met het grootste outdoor karting circuit van Europa. Deze bezit een grote piste voor de motorcross en een racecircuit voor modelbouwauto's. Op 2 kilometer van de camping bevindt zich een grote paarden manage. Voor de vissers is er plaats aan de lokale waterwegen en visvijvers in de buurt van de Camping.

Camping 't Soete Dal ligt dichtbij de toegangspoorten LIETENBERG en KATTEVENNEN van het eerste Nationaal Park van Vlaanderen "HOGE KEMPEN" waaruit wij citeren: “Natuur in al haar glorie! Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, .... In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.”

Camping 't Soete Dal is tevens gelegen in de prachtige LIMBURGSE kolenmijnstreek, in de regio van Waterschei, Maasmechelen, Winterslag en Zwartberg.

Camping 't Soete Dal, de familie Camping waar de kinderen hoog in het vaandel staan. Kinderen beleven de avonturen en dansen mee op het ritme van KIKI de eekhoorn. De Camping beschikt over een groot gevarieerd zomer animatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar, voor de jeugd en voor volwassenen. Kinderanimatie: in de periode Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen staat er een team van professioneel recreatiewerk voor de kinderen klaar.

Nieuws
Toerisme Vlaanderen ACSI CKVB Kempen en Maasland Hoge Kempen Toerisme Limburg Quality Holidays

Nieuws

Te Koop

Activiteiten